ДЖЕРСІ

Джерсі – cорт американської селекції пізньо-осіннього терміну достигання, відрізняється високою врожайністю та регулярним плодоношенням. Адаптований до кліматичних умов україни. Дерево середньої сили росту, легко піддається формуванню. високої морозостійкості та легкою сприятливістю до парші та борошнистої роси. Плоди унікальні, з малиновим м’якушем, щільні, хрусткі дуже соковиті, з неповторним кисло-солодким смаком і тонким ароматом, легкою приємною терпкуватістю та добре збалансованим співвідношенням цукру і кислоти, містять велику кількість вітамінів, антиоксидів та інших біологічно-активних речовин. Пелюстки квітів з малиново-червоного забарвленн. Серед іншиш сортів цього типу воно відрізняється найкращим смаком (найсолодше). Вага плодів 160-180грам максимальна 190г. Знімальна стиглість настає в кінці вересня – початок жовтня, зберігаються до січня.