clip_image003Нова форма столового винограду дуже раннього терміну дозрівання. Від початку розпускання до повної зрілості 95-105 днів. Пагони вище середньої сили росту, визрівання лози високе, майже 100 відсотків. Середня вага грона 700-1200г. і більше, ягоди соковиті, видовжені, дуже великі 12-16г. і більше, бурштиново-солом’яного кольору, дуже високого товарного вигляду. Дозрівають ягоди рівномірно, шкіра тонка, міцна, при споживанні не відчувається, дуже великий вміст цукру. Плоди міцно тримаються, тяжко відриваються, не тріскають.  Можуть довго висіти на кущах, не втрачаючи товарного вигляду, осами практично не ушкоджуються. Врожайність висока і стабільна, необхідно проводити нормування врожаю гронами та суцвіттями. Укорінення пагонів хороше. Навантаження на кущ 30-35 вічок, обрізування лози на 6-8 вічок.  Для кращого врожаю необхідно проводити вирізання пагонів двійників та слаборослих. Для надання яскравого забарвлення ягодам необхідно збільшувати освітленість за рахунок видалення листя з нижньої частини куща. Морозостійкість -25 градусів, стійкість до мільдью, оїдіуму  та сірої гнилі 2,0-2,5 бала. Транспортабельність та товарний вигляд високі.